Tetor 2017

Month

Lista e fituesëve e raundit të dytë për Masterin Shkencor dhe Masterin Profesional në degën Gjuhë Angleze drejtimi Përkthim Interpretim dhe Gjuhë Komunikim Bashkëngjitur do të gjeni listat e fituesëve […]
Lexo më shumë
Lista e fituesëve për Masterin Profesional në degën Gjuhë Angleze (Programi i Parë dhe i Dytë i studimit) Fakulteti i Gjuhëve të Huaja, Universiteti i Tiranës, publikon listat e fituesve […]
Lexo më shumë
Listat e fituesëve për Ciklin e Dytë Master Shkencor për vitin akademik 2017-2018  në të gjitha programet e studimit dhe për të gjitha degët që ofron fakulteti ynë. Master Shkencor […]
Lexo më shumë
Takimi me shkrimtaren e njohur franceze ‘Muriel Barbery’ Te dashur kolege, te dashur studente, Diten e premte date 27 tetor ora 10 e 30-11 e 30 ne sallen “Evropa“ do te […]
Lexo më shumë
Lista e fituesëve për kuotat e lira (Raundi i III) Lista e fituesëve për kuotat e lira (Raundi i III)  pranë Fakultetit të Gjuhëve të Huaja përkatesisht në degët Gjuhë […]
Lexo më shumë
Njoftim për fillimin e vitit të ri shkollor Njoftohen të gjithë studentet e Ciklit të Dytë se fillimi i vitit të ri akademik 2017-2018 do të jetë perkatësisht në datat […]
Lexo më shumë
Njoftim për zhvillimin e eventit ‘’In Viaggio con Dante” (Udhetim me Danten” ) në Kuadër të Javës Italiane të Kulturës Në Kuadër të Javës Italiane të Kulturës në Shqiperi me […]
Lexo më shumë
Fakulteti i Gjuhëve të Huaja organizon Ceremoninë e Diplomimit Fakulteti i Gjuhëve të Huaja  organizon për studentet e vet ceremonine e madhe të marrjes së Diplomave në datën 02.11.2017 ora […]
Lexo më shumë
Njoftim për vitin akademik 2017-2018 Ju njoftojmë se viti akademik 2017-2018 në institucionet e arsimit të lartë , fillon në datën 16.10.2017 dhe përfundon në datën 30.09.2018. Periudha 25.12.2017 deri […]
Lexo më shumë
Hapet thirrja për aplikime për bursa shkëmbimi në Universitetin Alexandru Ioan Cuza i Ias-it në Rumani Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa shkëmbimi […]
Lexo më shumë
1 2

Komente Së Fundi

    Kategori