Takimi me shkrimtaren e njohur franceze ‘Muriel Barbery’

Takimi me shkrimtaren e njohur franceze ‘Muriel Barbery’
Te dashur kolege, te dashur studente,
Diten e premte date 27 tetor ora 10 e 30-11 e 30 ne sallen “Evropa“ do te kemi nderin te mirepresim ne nje takim shkrimtaren e njohur franceze Muriel Barbery per te na folur per vepren e saj dhe ne veçanti rreth romanit “Eleganca e Iriqit“. Ky roman i cili ka pasur nje sukses te jashtezakonshem ne te gjithe boten ne vitin 2006, eshte i perkthyer edhe ne gjuhen shqipe. 
 
Jeni te ftuar te merrni pjese. 
Departamenti i Gjuhes Frenge ! 

Leave a Reply