Tetor 2017

Month

Lista e fituesëve te aplikimeve për transferime dhe program të dytë studimi për vitin akademik 2017-2018 Fakulteti i Gjuhëve të Huaja, Universiteti i Tiranës shpall fituesit për transferime dhe program […]
Lexo më shumë
Njoftim për provimet e gjuhës së huaj TOEIC L&R dhe Toefl ITP Në dokumentin bashkangjitur do të gjeni informacion mbi aplikimet dhe zhvillimin e provimeve të gjuhës së huaj. TOEIC&Toefl
Lexo më shumë
1 2

Komente Së Fundi

    Kategori