Korrik 2022

Month

Kërkesë dhe Regjistrimi në Sekretarinë Mësimore RAUNDI I KATERT -DATAT- E REGJISTRIMEVE 2022-2023
Lexo më shumë
Më 25 korrik 2022, në Shkollën Verore të Bullgarishtes vazhduan orët në gjuhën praktike të gjuhës Bullgare për të dy grupet me pedagogë Prof. As. Dr. Raqi Bello dhe Dr. Miranda Bello. Prof. As. Dr. Raqi Bello, lektor i gjuhës dhe letërsisë bullghare në FGJH, mbajti referatin me temë: Nestinarstvo – Rituali i ecjes mbi...
Lexo më shumë
Më 22 korrik 2022, në Shkollën Verore të Bullgarishtes vazhduan orët në gjuhën praktike të gjuhës Bullgare për të dy grupet me pedagogë Prof. As. Dr. Raqi Bello dhe Dr. Miranda Bello. Dr. Miranda Bello, pedagoge e Universitetit Shenjtorët Kiril dhe Metodij i Veliko Tërnovës, mbajti referatin me temë: 24 maji dita e shkrimit sllav...
Lexo më shumë
Më 21 korrik 2022 në Shkollën Verore të Bullgarishtes vazhduan orët praktike të gjuhës Bullgare në dy nivelet, fillestar dhe i avancuar. Prof. As. Dr. Raqi Bello, pedagog i Universitetit Shën Kiril dhe Metodij i Veliko Tërnovës dhe lektor i gjuhës bullgare në FGJH të Universitetit të Tiranës, mbajti referatin me temë: Dita e Verës...
Lexo më shumë
Më 20 korrik 2022, në Shkollën Verore të Bullgarishtes vazhduan orët në gjuhën praktike të gjuhës Bullgare në dy nivelet, fillestar dhe i avancuar. Prof. As. Dr. Raqi Bello, pedagog i Universitetit Shën Kiril dhe Metodij i Veliko Tërnovës dhe lektor i gjuhës bullgare në FGJH të Universitetit të Tiranës, mbajti referatin me temë: Lugina...
Lexo më shumë
Më 18 korrik 2022 në Shkollën Verore të Bullgarishtes vazhduan orët praktike të gjuhës Bullgare në dy nivelet, fillestar dhe i avancuar. E ftuar në Shkollën Verore të Bullgarishtes ishte Prof. As. Dr. Sofia Mitsova, pedagoge e Departametiit të Gjuhës Bullgare, Fakulteti Filologjik i South-West University “Neofit Rilski”, Blagoevgrad, Bullgari, e cila mbajti referatin me...
Lexo më shumë
1 2 3