Promovime”Work&Study”

Kategori

Ekipi kërkimor i didaktikës i Departmentit të Gjuhës Frënge organizon workshopin me temë: “KUADRI EVROPIAN I PËRBASHKËT I REFERENCAVE PËR GJUHËT-VOLUMI PLOTËSUES DHE NDËRMJETËSIMI GJUHËSOR” Salla e Trajnimeve 215 Data 25.04.2023 Ora 10:00
Lexo më shumë
Dita e fundit e promovimit të programeve të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja në panairin “Work and Study” në Tiranë. Një rrugëtim i gjatë i cili përfshiu qytete të ndryshme të Shqipërisë, dhe ne jemi të lumtur që patëm një komunikim të drejtëpërdrejtë me maturantët. Kjo na ka dhënë mundësinë të jemi afër realitetit të...
Lexo më shumë
U bëjmë thirrje të gjithë studentëve tanë të jenë të pranishëm në Panairin Work & Study që do të zhvillohet në datën 07.04.2022 dhe 08.04.2022 nga ora 09:00-18:00 në ambjentet e Muzeut Historik Kombëtar, për t’u njohur me mundësi të ndryshme që ju ofrohen. Gjithashtu u bëjmë thirrje studentëve të Masterit të Vitit të Parë...
Lexo më shumë
Stenda e FGJH-së, maturantët e Qarkut Pogradec dhe Korçë në Panairin Work and Study.                       
Lexo më shumë
1 2

Komente Së Fundi

  Kategori

  KONTAKTET PËR ÇDO DEPARTAMENT

  Departamenti i Gjuhës Angleze
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Gjermane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Frënge
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Italiane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Spanjolle
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Greke
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhëve Sllave – Ballkanike
  [email protected]