Nëntor 2022

Month

*Klikoni mbi tekst* Departamenti i Gjuhës Angleze (Master i Shkencave- Mësuesi, Gjuhë Angleze) Departamenti i Gjuhës Angleze (Master i Shkencave në Përkthim Teknik-Letrar dhe Interpretim) Departamenti i Gjuhës Angleze (Master i Shkencave në Gjuhë dhe Komunikim Ndërkulturor dhe Turistik) Departamenti i Gjuhës Angleze (Master Profesional- Përkthim me Profil Përkthyes) Departamenti i Gjuhës Italiane (Master i...
Lexo më shumë
NJOFTIM   NJOFTOHEN TË GJITHË STUDENTËT E VITEVE TE PARA TË RREGJISTRUAR NË PROGRAMET MASTER, MËSUESI DHE KOMUNIKIM, TË CILËT KANË PËRZGJEDHUR GJUHËN ANGLEZE SI GJUHË TË HUAJ TË DYTË TË PARAQITEN SOT, DITËN E MËRKURË, DATË 9.11.2022 NË OREN 19.30 NË AUDITORËT E POSHTËSHËNUAR PËR TË DEKLARUAR NIVELIN NË TË CILIN DO TË NDJEKIN...
Lexo më shumë
Më poshtë do të gjeni dhe fituesit në Programin Studimor të Ciklit Master *Klikoni mbi tekst* Departamenti i Gjuhës Angleze Departamenti i Gjuhës Frënge Departamenti i Gjuhës Gjermane Departamenti i Gjuhës Greke Departamenti i Gjuhës Italiane Departamenti i Gjuhës Spanjolle Departamenti i Gjuhëve Sllave dhe Ballkanike Master i Shkencave “Gjuhë dhe Komunikim Ndërkulturor dhe Turisitik”...
Lexo më shumë
PASOLINI
Në kuadër të aktiviteteve për Javën e XXII të gjuhës italiane në botë dhe 100-vjetorin e lindjes së shkrimtarit italian Pier Paolo Pasolini, Instituti Italian i Kulturës në bashkëpunim me Departamentin e Gjuhës Italiane kanë organizuar prezantimin e dokumentarit “IL GIOVANE CORSARO – PASOLINI DA BOLOGNA” të regjisorit italian Emilio Marrese-s, i cili u shfaq...
Lexo më shumë

Komente Së Fundi

  Kategori

  KONTAKTET PËR ÇDO DEPARTAMENT

  Departamenti i Gjuhës Angleze
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Gjermane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Frënge
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Italiane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Spanjolle
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Greke
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhëve Sllave – Ballkanike
  [email protected]