Dita Ndërkombëtare e Studentëve

Në ditën Ndërkombëtare të Studentëve, 17 nëntor 2022, Këshilli Studentor i Fakultetit të Gjuhëve të Huaja organizoi një takim me studentët e FGJH-së ku u fol për angazhimin në vendimmarrje, aktivitete që do e bëjnë jetën studentore më të gjallëruar, duke ndjekur vlerat demokratike dhe promovimin e kulturave të ndryshme.