Dhjetor 2021

Month

Bashkëlidhur gjeni Vendimin e Bordit të Administrimit Nr.57,datë 21.12.2021 “Për miratimin e heqjes së tarifës për vërtetimin e listës së notave të studentëve”.
Lexo më shumë
Njoftohen të gjithë studentët e Ciklit të parë Bachelor të degëve Gjuhë Angleze dhe Gjuhë Italiane, të cilët kanë ndryshuar formën e studimit nga sistemi me kohë të pjesshme në sistemin me kohë të plotë, për vitin akademik 2018-2019, JANË PAJISUR ME NUMËR MATRIKULLIMI. Për informacion të mëtejshëm mund të interesoheni pranë Sekretarisë Mësimore .
Lexo më shumë
Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa mobiliteti për stafin akademik me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës në Universitetin e St.Kliment Ohridski,Bullgari . Dokumentacioni duhet dorëzuar dorazi dhe i skanuar  Sektorin e Marrëdhënieve me Jashtë në adresën e-mail   [email protected]  Bashkangjitur gjeni informacione të mëtejshme në lidhje me...
Lexo më shumë
Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa mobiliteti për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Saarland,Gjermani . Dokumentacioni duhet dorëzuar dorazi dhe i skanuar në Sektorin e Marrëdhënieve me Jashtë në adresën e-mail   [email protected]  Bashkangjitur gjeni informacione të mëtejshme në lidhje me procedurën e aplikimit dhe dokumentacionin...
Lexo më shumë
“Teksa përpiqemi të ndriçojmë rrugën e të tjerëve, pa kuptuar ndriçojmë tonën.”-Mady Anne Radmacher Fëmijët janë thesari ynë. Është detyra jonë të kujdesimi për rritjen e tyre me sa të mundemi. Ndaj, klubi ynë i vullnetarizmit vendosi të nisë serinë e aktiviteteve për këtë vit akademik duke mbledhur veshje dhe lodra për fëmijët në nevojë....
Lexo më shumë
Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa mobiliteti për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e St.Kliment Ohridski,Bullgari . Dokumentacioni duhet dorëzuar dorazi dhe i skanuar në Drejtorinë e Marrëdhënieve me Jashtë dhe Studentët,Sektorin e Marrëdhënieve me Jashtë në adresën e-mail   [email protected]  Bashkangjitur gjeni informacione të mëtejshme në...
Lexo më shumë
Departamenti i Gjuhës Greke,Fakulteti i Gjuhëve të Huaja në Universitetin e Tiranës,në bashkëpunim me Botimet Toena,ju ftojnë të merrni pjesë në promovimin e “ANTOLOGJI E POEZISË GREKE (shekulli xx) (përkthyer nga pedagogët e kësaj Katedre)   më 20 Dhjetor 2021 ora 16:00 në Hotel Plaza(salla Dora d’Istria)  
Lexo më shumë
Më datë 15-16 dhjetor 2021 në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja, u zhvillua Simpoziumi Shkencor Ndërkombëtar “Mehmet Akif Ersoj dhe vepra e tij”. Ky simpozium u organizua nga Dega e Gjuhës Turke me pjesëmarrje të kolegëve vendas dhe ndërkombëtar, me rastin e 100 vjetorit të miratimit të himnit të flamurit të Republikës së Turqisë, vargjet...
Lexo më shumë
Në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja u realizua një bashkëbisedim me Dr. Flavia Kaba, pedagoge e gjuhës spanjolle mbi përkthimin letrar, librin e fundit të botuar dhe marrjen e çmimit “Përkthyesja më e mirë” në Panairin e Librit 2021. Kolegë dhe studentë të FGjH-së ishin të pranishëm në këtë takim ku u diskutua mbi letërsinë...
Lexo më shumë
1 2 3

Komente Së Fundi

  Kategori

  KONTAKTET PËR ÇDO DEPARTAMENT

  Departamenti i Gjuhës Angleze
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Gjermane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Frënge
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Italiane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Spanjolle
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Greke
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhëve Sllave – Ballkanike
  [email protected]