Shtator 2017

Month

Njoftim për hapjen e sezonit EKSTRA për Ciklin e Parë (Bachelor), Ciklin e Parë (Part-Time) dhe Ciklin e Dytë (Master Shkencor) për të gjitha degët Hapet sezoni i provimeve EKSTRA për […]
Lexo më shumë
Në datën 28.09.2017, ish Lektorja e Departamentit të Gjuhës Italiane nderohet me titullin Doctor Honoris Causa. Në datën 28.09.2017 ora 09:45 në sallën Aula Magna Europa të Fakultetit të Gjuhëve […]
Lexo më shumë
Listat e aplikuesëve për programet e dyta të studimit dhe transferimet cikli i dytë Master Shkencor per vitin akademik 2017-2019 në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja CIKLI I DYTE PERKTHIM […]
Lexo më shumë