Tetor 2022

Month

klara
Studentët e nivelit I, II, III u njohën me shkrimtaren, kritiken letrare, përkthyesen Klara Kodra. Konferenca u zhvillua me pjesëmarrjen aktive të studentëve të cilët ndoqën dhe dialoguan me prof. Dr. Klara Kodrën mbi tematikën e trajtuar prej saj. Klara Kodra tra l’altro ha parlato di Tommaso Landolfi, lo straordinario artefice della lingua sia nelle...
Lexo më shumë
Më poshtë do të gjeni: Kriteret dhe Dokumentat e Nevojshme për Bursë, Përjashtim Tarife dhe Reduktim Tarife, Formularët për Plotësimin e të Dhënave Personale të Studenteve. Kliko mbi shkrim* Njoftim bursa+perjashtim 2022-2023 Formulari reduktim 50% nga tarifa VKM 780, Cikli II Formulari perjashtim nga tarifa VKM 40,Cikli I 2022-2023 Formulari kerkesa burse 2022-2023 Dok për...
Lexo më shumë
Në kuadër të manifestimit të javës së XXII të Gjuhës Italiane nëpër Botë, ditën e enjte data 27 Tetor 2022, ora 10:00, Prof. Dr. Klara Kodra do të mbajë një konferencë me titull: PASURIA E GJUHËS DHE PASURIA E MESAZHIT TEK LANDOLFI: PROBLEME TË PËRKTHIMIT, pranë bibiotekës “Argjiro” e Fakultetit te Gjuhëve të Huaja të Universitetit të Tiranës.    Nell’ambito delle manifestazioni per...
Lexo më shumë
Më poshtë do të gjeni udhëzimin mbi fazën e katërt të regjistrimeve për vitin akademik 2022-2023. .
Lexo më shumë
Njoftim për Maturantët Të dashur Maturantë që keni aplikuar në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja,ju falenderojmë për besimin që transmetoni për Fakultetin, nëpërmjet aplikimit tuaj. Bashkëngjitur do të gjeni listat e plota paraprake të raundit të tretë të renditjes së kandidatëve për të ndjekur studimet në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja të Universitetit të Tiranës....
Lexo më shumë
Bëhu pjesë e “Klubit të Debatit” Fakulteti i Gjuhëve të Huaja dhe Junior Achievement of Albania (JAA) do të zbatojnë për të tretin vit rradhazi Programin “Debating Economics”. Ky program ka si qëllim zhvillimin e aftësive debatuese të studentëve, nxitjen e mendimit kritik dhe të aftësive të tyre analizuese, zhvillimin e aftësive të të folurit...
Lexo më shumë
Me pjesëmarrjen e 14 universiteteve partnere, ​ Fakulteti i Gjuhëve të Huaja, Universiteti i Tiranës në bashkëpunim me Universitetin e Poitiers organizoi në datat 20-21 tetor 2022, Edicionin e 6-të të Konferencës Ndërkombëtare “Mësimdhënia e një gjuhe që përdoret dhe mësohet më pak: sfidat në Evropën shumëgjuhëshe”.      
Lexo më shumë
Fakulteti i Gjuhëve të Huaja i Universitetit të Tiranës u uroi sot mirëseardhjen studentëve të tij, sidomos atyre të rinj, të cilët, për herë të parë, ulen sot në auditoret tona! Në nisje të procesit mësimor por edhe të fillimit të vitit akademik 2022-2023, Dekania e FGJH-së, Prof. Dr. Esmeralda KROMIDHA së bashku me Drejtuesit...
Lexo më shumë
Vendim mbi shtyerjen e përfundimit të studimeve vetëm për studentët përsëritës të vitit III bachelor dhe vitit II master brenda vitit akademik 2022-2023
Lexo më shumë
Njoftim! Ju përcjellim orarin mësimor provizor për Semestrin e parë të Departamentit të Gjuhës Gjermane, Cikli Bachelor, Viti Akademik 2022-2023. Suksese!
Lexo më shumë
1 2 3