Mësimdhënia e një gjuhe që përdoret dhe mësohet më pak: “Sfidat në Evropën shumëgjuhëshe”

Me pjesëmarrjen e 14 universiteteve partnere, ​ Fakulteti i Gjuhëve të Huaja, Universiteti i Tiranës në bashkëpunim me Universitetin e Poitiers organizoi në datat 20-21 tetor 2022, Edicionin e 6-të të Konferencës Ndërkombëtare “Mësimdhënia e një gjuhe që përdoret dhe mësohet më pak: sfidat në Evropën shumëgjuhëshe”.

Mesimdhenia-e-nje-gjuhe-qe-perdoret-dhe-mesohet-me-pak-sfidat-ne-Evropen-shumegjuheshe