26 Tetor, 2022

Day

Më poshtë do të gjeni: Kriteret dhe Dokumentat e Nevojshme për Bursë, Përjashtim Tarife dhe Reduktim Tarife, Formularët për Plotësimin e të Dhënave Personale të Studenteve. Kliko mbi shkrim* Njoftim bursa+perjashtim 2022-2023 Formulari reduktim 50% nga tarifa VKM 780, Cikli II Formulari perjashtim nga tarifa VKM 40,Cikli I 2022-2023 Formulari kerkesa burse 2022-2023 Dok për...
Lexo më shumë
Në kuadër të manifestimit të javës së XXII të Gjuhës Italiane nëpër Botë, ditën e enjte data 27 Tetor 2022, ora 10:00, Prof. Dr. Klara Kodra do të mbajë një konferencë me titull: PASURIA E GJUHËS DHE PASURIA E MESAZHIT TEK LANDOLFI: PROBLEME TË PËRKTHIMIT, pranë bibiotekës “Argjiro” e Fakultetit te Gjuhëve të Huaja të Universitetit të Tiranës.    Nell’ambito delle manifestazioni per...
Lexo më shumë
Më poshtë do të gjeni udhëzimin mbi fazën e katërt të regjistrimeve për vitin akademik 2022-2023. .
Lexo më shumë
Njoftim për Maturantët Të dashur Maturantë që keni aplikuar në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja,ju falenderojmë për besimin që transmetoni për Fakultetin, nëpërmjet aplikimit tuaj. Bashkëngjitur do të gjeni listat e plota paraprake të raundit të tretë të renditjes së kandidatëve për të ndjekur studimet në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja të Universitetit të Tiranës....
Lexo më shumë

Komente Së Fundi

    Kategori