Tetor 2020

Month

Njoftim i Departamentit te Anglishtes ! Studentet e vitit te pare, gjuhe gjermane, spanjolle, italiane, frenge, greke, turke, te cilet kane zgjedhur gjuhen angleze si gjuhe te dyte (C), te […]
Lexo më shumë
Njoftim Kriteret dhe kërkesat për personelin akademik me kohë të pjesëshme në Departamentin e Gjuhës Angleze për vitin akademik 2020-2021
Lexo më shumë
Njoftim Prezantim i Departamentit të Gjuhës Angleze për studentët e vitit të parë, 2020-2021
Lexo më shumë
Listat e Fituesëve të Raundit të Tretë (shtesat) sipas kërkesave të depozituara në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja për vitin akademik 2020-2021 për programet e studimit Bachelor në Gjuhë Angleze, […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Sipas Udhëzimit të Ministrit Nr.15, dt.26.05.2020 i ndryshuar “Per procedurat e regjistrimeve në Raundin e 3-të”, ju bëjme me dije se deri diten e nesërme datë 28.10.2020 ora […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Në kuadër të programit Erasmus+ është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin Aristotel të Selanikut, Greqi, për semestrin […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Bashkëngjitur do të gjeni Rregulloren e Brëndshme e Universitetit të Tiranës ” Për mbrojtjen nga infeksioni i shkaktuar nga virusi COVID-19″. Rregullore per covid-19
Lexo më shumë
Hapet thirrja për bursa në programin Erasmus + në Universitetin e Almerias, në Spanjë, për semestrin e dytë të vitit akademik 2020-2021. Universiteti i Tiranës hap thirrjen për aplikime për […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Bashkëngjitur do të gjeni grafiket e provimeve për Minisezonin dhe datën e Diplomimit , për Ciklin e Dytë të Studimeve në degën Gjuhë Frenge. sezon ekstra MASTER tre […]
Lexo më shumë
1 2 3 4