KSFGJH Aktivitete 2023-2024

Kategori

Ne nje aktivitet te organizuar ne bashkepunim me degen e gjuhes turke dhe me te ftuar gazetare profesioniste, ku mes tyre kishim dhe Alumni FGJH Në këtë leksion te hapur u fol për sfidat e gazetarisë sot dhe u prezantuan dy dokumentarët nga dy gazetarët që kanë punuar për to: -Hataj, një udhëtim nga shkatërrimi...
Lexo më shumë