Korrik 2019

Month

Njoftim ! Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete në Universitetin Eberswalde në Gjermani, për stafin me kohë të plotë të Universitetit […]
Lexo më shumë
Sqarim në lidhje me Vendimin Nr. 94 datë 01.03.2019 të Bordit të Administrimit të Universitetit të Tiranës , për ” Miratimin e rritjes së tarifës për provimin e gjuhës së […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Bashkëngjitur do të gjeni Vendimin Nr.94, datë 01.03.2019 të Bordit të Administrimit, për “Miratimin e rritjes së tarifës për provimin e gjuhës së huaj në Fakultetin e Gjuhëve […]
Lexo më shumë
Departamenti i Anglishtes, në bashkëpunim me studentët dhe pedagogët, organizon në datat 10-14 qershor javën shkencore të studentëve të Departamentit të Anglishtes gjatë së cilës, në kuadrin e Programit Erasmus+, […]
Lexo më shumë

Komente Së Fundi

  Kategori

  KONTAKTET PËR ÇDO DEPARTAMENT

  Departamenti i Gjuhës Angleze
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Gjermane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Frënge
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Italiane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Spanjolle
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Greke
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhëve Sllave – Ballkanike
  [email protected]