Dhjetor 2017

Month

Njoftim për shtyrjen e provimit të mbrojtjes së Gjuhëve të Huaja Mbrojtja e Gjuhëve të Huaja (anglisht, italisht, frengjisht, greqisht dhe turqisht ), pranë Fakultetit të Gjuhëve të Huaja  do […]
Lexo më shumë
Ditën e premte, Zyra Kombëtare Erasmus+ do të zhvillojë një takim të hapur në mjediset e librarisë Tirana Times Zyra Kombëtare Erasmus + do të zhvillojë ditën e premte, më […]
Lexo më shumë
Në kuadër të programit Erasmus + rihapen aplikimet për bursa në Konsorciumin Mare Nostum, Portugali Në kuadër të programit Erasmus + është rihapur thirrja për aplikime për bursa mobiliteti për […]
Lexo më shumë
Në kuadër të programit Erasmus + rihapen aplikimet për bursa në Universitetin Valladolid në Spanjë Në kuadër të programit Erasmus + është rihapur thirrja për aplikime për bursa mobiliteti per […]
Lexo më shumë
Në kuadër të programit Erasmus + rihapen aplikimet për bursa në Universitetin Teknik të Riges në Letoni Në kuadër të programit Erasmus + është rihapur thirrja për aplikime për bursa […]
Lexo më shumë
Njoftim për zhvillimin e provimit të Gjuhëve të Huaja Njoftohen të gjithë te  interesuarit se Provimi për mbrojtjen e gjuhëve të huaja  i dt 18 nëntor shtyhet dhe do të […]
Lexo më shumë
Njoftim për hapjen e aplikimeve për bursa në kuadër të Erasmus+ Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa shkëmbimi në semestrin e dytë të […]
Lexo më shumë
Prof. Dr. Artur Sula, anëtar i IREPI Është nder dhe privilegj që një ndër antarët e nderit të “ISTITUTO DI RICERCA DI ECONOMIA E POLITIKA INETRNAZIONALE (IREPI)” është edhe dekani […]
Lexo më shumë
Lista e studenteve viti i dyte dhe i trete qe kane fituar burse Bashkengjitur lista emerore e studenteve viti i dyte dhe i trete, te cilet kane fituar burse dhe […]
Lexo më shumë
Dokumentacioni për përjashtim nga tarifa e shkollimit Bashkëngjitur do të gjeni dokumentacionin që duhet të dorëzojnë studentët e ciklit të parë, për t’u përjashtuar nga tarifa e shkollimit për vitin […]
Lexo më shumë
1 2