Njoftim për shtyrjen e provimit të mbrojtjes së Gjuhëve të Huaja

Njoftim për shtyrjen e provimit të mbrojtjes së Gjuhëve të Huaja
Mbrojtja e Gjuhëve të Huaja (anglisht, italisht, frengjisht, greqisht dhe turqisht ), pranë Fakultetit të Gjuhëve të Huaja  do të zhvillohet më 16.12.2017 eshte shtyre me 20.01.2018 ora 9.00.