Tetor 2018

Month

Njoftim mbi zhvillimin e konferencës “Sigurimi i cilësisë së mësimdhënies për përçimin e gjuhës gjermane si gjuhë e huaj . Mundësitë –Kufizimet – Përvojat” Shoqata e mësuesve të gjuhës gjermane […]
Lexo më shumë
Konferencën me pjesëmarrjen e Prof. Massimo PRADA-s Në kuadër të Javës së 18-të të Gjuhës italiane në botë, nën kujdesin e veçantë të Presidentit të Republikës së Italiasë Fakulteti i […]
Lexo më shumë
Listat e Fituesëve të Ciklit  të Dytë Master Shkencor   për vitin akademik 2018-2019 për programet e studimit Mësuesi në Gjuhë Greke dhe Gjuhë Turke që ofron  Fakulteti i Gjuhëve të […]
Lexo më shumë
Njoftim Fakulteti i Gjuhëve të Huaja në bashkëpunim me Ambasadën e Republikës së Polonisë në Shqipëri, në datë 29 tetor 2018, ora 11:00, salla Evropa organizon leksionin me temë: “Rruga […]
Lexo më shumë
Njoftim mbi raundin e ri shtesë për të aplikuar dhe tu regjistruar në Fakultetin e Gjuhëve të huaja Raund i RI shtese per te Aplikuar dhe t’u Rregjistruar ne Fakultetin […]
Lexo më shumë
Listat e Fituesëve të Ciklit  të Dytë Master Shkencor dhe  Master Profesional  për vitin akademik 2018-2019 për të gjitha programet e studimit që ofron  Fakulteti i Gjuhëve të Huaja. Shënim […]
Lexo më shumë
Listat e Fituesëve të Ciklit  të Dytë Master Shkencor  për vitin akademik 2018-2019 për programet e studimit në Gjuhë Italiane që ofron  Fakulteti i Gjuhëve të Huaja. Shënim : Per  […]
Lexo më shumë
Listat e Fituesëve të Raundit të Tretë ( NËNFAZA E DYTË) për vitin akademik 2018-2019 për programet e studimit Gjuhë Angleze, Gjuhë Italiane dhe Gjuhë Frënge  që ofron  Fakulteti i […]
Lexo më shumë
Listat e Fituesëve të Raundit të Tretë për vitin akademik 2018-2019 për të gjitha programet e studimit që ofron  Fakulteti i Gjuhëve të Huaja. Bashkëngjitur do të gjeni dhe listat […]
Lexo më shumë
Njoftim për kuotat e lira në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja Njoftohen të gjithë studentët të cilët kanë aplikuar në raundin parë dhe të dytë në  Fakultetin e Gjuhëve të […]
Lexo më shumë
1 2 3