Mars 2019

Month

Njoftim ! Fakulteti i Gjuhëve të Huaja, Departamenti i Gjuhëve Sllave e Ballkanike në kuadër të 20 vjetorit të themelimit të Degës së Gjuhës Turke, në bashkëpunim me 16 Universitete […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Në kuadër të Programit Erasmus+ Hapet thirrja e dytë për aplikime për shkollat verore në Universitetin Radboud, Hollandë, për studentët PhD dhe stafin akademik me kohë të plotë […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Në kuadër të programit Erasmus + hapet thirrja për aplikime për bursa për mobilitete në Universitetin e La Sapienzes në Itali, për stafin akademik me kohë të plotë […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Bashkëngjitur do të gjeni DRAFT RREGULLOREN për zgjedhjen e Këshillave të Studentëve në Universitetit të Tiranës.  Janë të lutur të gjithë studentët të sjellin propozimet e tyre mbi këtë […]
Lexo më shumë
NJOFTIM Mbrojtja e Gjuheve te Huaja pranë fakultetit tonë do të zhvillohet në datën 13.04.2019 ora 09:00. Regjistrimi behet deri ne daten 09.04.2019.
Lexo më shumë
Njoftim! Teatri eksperimental Tirane dhe drejtori i tij Z. Kico Londo, ka kenaqesine te ftoje te gjithe studentet e FGJH te ndjekin shfaqjen Antigona te premten, te shtunen dhe te […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Lista emërore e studentëve të Ciklit të Parë (Bachelor), viti i I, II dhe i III, e miratuar nga BA me Vendimin Nr. 95 datë 01.03.2019, të cilët […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Lista emërore e studentëve të Ciklit të Parë (Bachelor), viti i I, II dhe i III, e miratuar nga BA me Vendimin Nr. 95 datë 01.03.2019, të cilët […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Në kuadër të programit Erasmus + hapet thirrja për aplikime për bursa mobiliteti, për studentët e Universitetit të Tiranës për studime, për semestrin e parë të vitit akademik […]
Lexo më shumë
Njoftim! Mbi vetkandidimin e kandidatëve për anëtarë të Këshillit të Etikës të UT, përfaqësues të studentëve. Në zbatim të nenit 43, pika 7 të Statutit të UT-së, dy anëtarë të […]
Lexo më shumë
1 2