Nëntor 2019

Month

Në kuadër të Programit Erasmus+ është shtyrë thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës […]
Lexo më shumë
Karta e studentit ! Shume përfitime për studentët në një kartë të vetme ! http://www.kartaestudentit.al/
Lexo më shumë
Në kuadër të veprimtarive shkencore dhe jubilare kushtuar 220-vjetorit të poetit të madh rus A.S.Pushkinit, viti 2019, shpallur dhe nga […]
Lexo më shumë
NJOFTIM I DEPARTAMENTIT TË GJUHËS ANGLEZE PER TAKIMIN ME PROF. NICK CERAMELLA, D. H. LAWRENCE SOCIETY OF GREAT BRITAIN, GLOBAL […]
Lexo më shumë
1 2 3

Kategori