NJOFTIM I DEPARTAMENTIT TË GJUHËS ANGLEZE PER TAKIMIN ME PROF. NICK CERAMELLA, D. H. LAWRENCE SOCIETY OF GREAT BRITAIN, GLOBAL TERTIARY EDUCATION SENIOR LECTURER

NJOFTIM I DEPARTAMENTIT TË GJUHËS ANGLEZE PER TAKIMIN ME PROF. NICK CERAMELLA, D. H. LAWRENCE SOCIETY OF GREAT BRITAIN, GLOBAL TERTIARY EDUCATION SENIOR LECTURER

Në kuadrin e veprimtarive të Departamentit të Anglishtes, Fakulteti i Gjuhëve të Huaja, ditën e enjte, datë 21.11.2019, ora 12.00, në Sallën Argjiro, organizojmë një takim ndërveprues me Prof. Nick Ceramella, mbi temën “Lawrence’s Polyphonic Web of Words”, me pjesëmarrjen e studentëve të gjuhës angleze dhe pedagogëve të Departamentit të Gjuhës Angleze.

Të gjithë të interesuarit janë të mirëpritur në këtë takim informues dhe ndërveprues.

Abstract, Nick Ceeramella, Lawrence’s Polyphonic Web of Words

DEPARTAMENTI I GJUHËS ANGLEZE

Leave a Reply