Nëntor 2021

Month

NJOFTIM, Mbrojtja e Gjuhëve të Huaja të cilat ofrohen nga Fakulteti i Gjuhëve të Huaja do të zhvillohen në datën 18.12.2021 ora 09:00 . Afati i fundit i regjistrimeve është data 13.12.2021. Regjistrimi bëhet duke u paraqitur me dokumentacionin perkates prane zyres se Mbrojtjes se Gjuheve në Fakultet. Për t’u regjistruar duhen: -pagesa në bankë...
Lexo më shumë
Universiteti i Tiranës ngriti strukturat menaxhuese të procesit të zgjedhjeve të para për Këshillat Studentorë, që do të mbahen në datën 16 dhjetor. Komisioni Institucional Zgjedhor Studentor përbëhet nga : Adelina Shima Anisa Krasniqi Dardan Baçaj Erta Sina Klaudia Gaçi Stela Binaj Pas konstituimit, Komisioni zgjodhi si kryetar znj. Klaudija Gaçi Ndërsa Komisioni i Apelimit ...
Lexo më shumë
11
Me 24 nentor 2021,    KSFGJH organizoi turneun 1-ditor “Artur Sula” ne nder te kujtimit te ish Dekanit te Fakultetit te Gjuheve te Huaja. Ky turne bashkoi fakultetet e Universitetit te Tiranes ne ndeshje futbolli dhe volejbolli. KSFGJH ka qene gjithmone nismetar per aktivitete sportive te cilat ngjallin frymen e bashkepunimit.
Lexo më shumë
Njoftim !   Njoftohen të gjithë studentët të vitit akademik 2021-2022, të Ciklit të parë të cilët përfitojne ” Bursë dhe përjashtim nga tarifa e shkollimit” dhe studentët e Ciklit të dytë të cilët përfitojne “reduktim nga tarifa e shkollimit” se shtyhet afati i aplikimit deri në datën 07.12.2021. Dorëzimi i dokumentave do të bëhet...
Lexo më shumë
Ditën e enjte, datë 25.11.2021 , ora 10:00 – 18:00, do të zhvillohet Salloni Virtual i Studimeve në Francë. Bashkangjitur do të gjeni edhe guidën për t’u regjistruar në platformën e sallonit. Linku i platformës: https://al.studyinfrancevirtualfairbalkans.com/ 9 universitete 3 Grandes écoles 7 shkolla të tregtisë dhe menaxhimit 5 shkolla inxhinierie 2 shkolla arti 1 shkollë...
Lexo më shumë
Njoftohen të gjithë studentët e Universitetit të Tiranës se me Vendimin e Rektorit nr.196, datë 11.11.2021 , për shpalljen e periudhës zgjedhore dhe datës së zgjedhjeve, për anëtar të Këshillave Studentorë të Fakulteteve të Universitetit të Tiranës   Rregullore për zgjedhjet e para të këshillave të studentëve në Universitetin e Tiranës  (Kliko këtu)   Komisioni...
Lexo më shumë
Në kuadër të programit Erasmus +, Zj. Russana BEYLER, në Universitetin e Sofies St.Kliment Ohridski- Bullgari, ditën e sotme , datë 24.11.2021, ora 14:30, në Sallën Evropa, do të mbajë një leksion të hapur me temë “Toma Kacori’s literary and cultural activity in Bulgaria”. Hyrja e lirë .
Lexo më shumë
Aileen Hale, PhD, English Language Fellow, U.S. Department of State, Albania, key-note speaker   Title: Engaging Teachers “Outside of the Box”   Teachers are educated with lots of theory and praxis ideas, yet when it comes to life in the classroom, teachers frequently get trapped in the “textbook box” and forget how to incorporate ideas such as...
Lexo më shumë
1 2 3 7