23 Nëntor, 2021

Day

Departamenti i Gjuhës Angleze organizon Konferencën e 11 Nderkombëtare me temë : “NEW DIMENSIONS AND APPROACHES IN ENGLISH STUDIES” Konfernca do të zhvillohet në datën 2 dhe 3 nëntor 2018 në Sallën Europa. Bashkëngjitur do të gjeni programin e konferencës si dhe Posterin.  
Lexo më shumë
1 2

Kategori