Janar 2018

Month

Njoftim mbi zhvillimin e leksionit mbi Primo Levi-n Më dt 23.01.2018, salla “Europa”, ora 11:30, prof.Giovanni Tesio, i Universitetit oriental të Piemontes, do të mbajë një leksion të hapur me […]
Lexo më shumë
Njoftim per hapjen e aplikimeve per bursa mobiliteti te stafit Akademik ne Universitetin e Sofies St. Kliment Ohridski në Bullgari Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për […]
Lexo më shumë
Njoftim për vënd vakant,specialist Finance në zyrën e Fakultetit të Gjuhëve të Huaja Kandidati për specialist Finance në zyrën e Fakultetit duhet të ketë këto kritere: 1. Të ketë përfunduar studimet […]
Lexo më shumë
Datat e provimeve te sezonit te dimrit 2017-2018 programi Bachelor Bashkangjitur do te gjeni datat e provimeve te sezonit te dimrit 2017-2018 per programin e studimit Bachelor. Datat e provimeve dega […]
Lexo më shumë
Njoftim per terheqjen e faturave per arketimin e tarifes se shkollimit Njoftohen të gjithë studentët e Ciklit të Parë dhe të Ciklit të Dytë të studimeve te paraqiten pranë Zyrës […]
Lexo më shumë
Njoftim per zhvillimin e trajnimit Teaching Methodology Ju bejme me dije se ne kuader te projektit Re@WBC, si pjese e paketes se aktiviteteve 3.5, neser dt 12 Janar e premte, […]
Lexo më shumë