Njoftim per zhvillimin e trajnimit Teaching Methodology

Njoftim per zhvillimin e trajnimit Teaching Methodology
Ju bejme me dije se ne kuader te projektit Re@WBC, si pjese e paketes se aktiviteteve 3.5, neser dt 12 Janar e premte, ne oren 18.30 ne sallen 307 dot te zhvillohet trajnimi i pare per studente te ciklit te dyte te studimeve Master Mesuesi.
Tema e trajnimit eshte Teaching Methodology dhe lektore eshte Prof.Dr. Shpresa Delija.