Tetor 2021

Month

Listat e plota të renditura të kandidatëve për të ndjekur studimet në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja në Universitetin e Tiranës – Raundi III  Njoftim për Maturantët Të dashur Maturantë […]
Lexo më shumë
  Njoftim ! Bashkëngjitur do të gjeni fituesit e Master i Shkencave dhe Master Profesional 2021-2022 në të gjitha programet e studimit që ofron Fakulteti i Gjuhëve të Huaja . […]
Lexo më shumë
1 2 3 6

Komente Së Fundi

  Kategori

  KONTAKTET PËR ÇDO DEPARTAMENT

  Departamenti i Gjuhës Angleze
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Gjermane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Frënge
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Italiane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Spanjolle
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Greke
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhëve Sllave – Ballkanike
  [email protected]