Tetor 2021

Month

“Takimet shkencore shqiptare-ruse” (VII-VIII, 2020-2021) Në sallën “Europa” të Fakultetit të Gjuhëve u zhvilluan “Takimet shkencore shqiptare-ruse” (VII-VIII, 2020-2021). Kjo veprimtari e përbashkët, që synon njohjen më të mirë të […]
Lexo më shumë
TRYEZË E RRUMBULLAKËT NË KUADËR TË DITËS EVROPIANE TË GJUHËVE Sot më dt. 29.09.2021 në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja u zhvillua një aktivitet me temë “Shumëgjuhësia sot në sistemin […]
Lexo më shumë
Tryeza e rrumbullakët me titull “Përkthimi – mision dhe pasion” Me rastin e ditës ndërkombëtare të Përkthimit, në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja u organizua tryeza e rrumbullakët me titull […]
Lexo më shumë
Java e trajnimeve organizuar përmes Qendrës Rajonale Frëngjishtfolëse për Vendet e Europës Qendrore dhe Lindore (CREFECO). Java e trajnimeve organizuar përmes Qendrës Rajonale Frëngjishtfolëse për Vendet e Europës Qendrore dhe […]
Lexo më shumë
Cikli i trajnimeve mbi teknologjitë e reja në mësimdhënie me temën “Ndërveprimi me ndihmën e mjeteve teknologjike bashkëpunuese” Vijojnë në FGJH cikli i trajnimeve mbi teknologjitë e reja në mësimdhënie […]
Lexo më shumë
Trajnim mbi përdorimin e teknologjisë dhe inovacionit me anë të mjeteve teknologjike, risitë në mësimdhënie dhe të përditësojë dijet e tyre me aplikacione që vlerësojnë, motivojnë dhe argëtojnë studentët tanë. […]
Lexo më shumë
Njoftim! Bashkëngjitur do të gjeni Urdhërin Nr. 413/1, datë 27.9.2021 PËR NJË NDRYSHIM NË URDHRIN NR. 413, DATË 24.9.2021, “PËR MARRJEN E MASAVE, PËR PARANDALIMIN E INFEKSIONIT COVID-19, PËR PERSONELIN […]
Lexo më shumë
1 4 5 6

Komente Së Fundi

  Kategori

  KONTAKTET PER CDO DEPARTAMENT

  Departamenti i Gjuhës Angleze
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Gjermane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Frënge
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Italiane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Spanjolle
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Greke
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhëve Sllave – Ballkanike
  [email protected]