Janar 2019

Month

Bashkengjitur do te gjeni Strukturen e re Mesimore per vitin akademik 2018-2019 per Ciklin e Pare dhe Ciklin e Dyte te studimeve.
Lexo më shumë
NJOFTIM! Stazhe profesionale nderkombëtare për studentët Studentët e regjistruar në një institucion anëtar të AUF në Evropën Qendrore dhe Lindore ftohen të aplikojnë për mobilitetin e praktikës profesionale, për të […]
Lexo më shumë
Njoftim! Për të gjithë të interesuarit, platforma punetembare.al ju jep mundësi punësimi të diplomuarve #ekselentë në vitin 2017 e në vijim, me mesatare 9.00-10.00 të cilët duan të bëhen pjesë e administratës […]
Lexo më shumë
Njoftim! Diten e hene date 21.01.2019 ora 11.00, tek biblioteka e fakultetit, do te organizohet nje takim me te gjithe studentet e FGJH qe kane fituar burse Erasmus + per […]
Lexo më shumë
Njoftim! Bashkëngjitur do të gjeni deklaratën e ditës së sotme të Senatit Akademik të Universitetit të Tiranës. Deklarata e Senatit Akademik të Universitetit të Tiranës!
Lexo më shumë
Njoftim! Të nderuar kolegë, Dekanati FGJH ka kënaqësinë t’ju njoftojë se Universiteti i Tiranës është Partner i Asociuar në projektin Erasmus-Plus ENROPE. Qëllimi kryesor i projektit është krijimi i një […]
Lexo më shumë
Njoftim! Bashkëngjitur do të gjeni Vendimin e Rektoratit të Universitetit të Tiranës nr. 1, date 11.01.2019. Vendimi i Rektoratit të Universitetit të Tiranës nr. 1, date 11.01.2019.
Lexo më shumë
Njoftim Bazuar në VKM-në Nr. 780 datë 26.12.2018 “Për përcaktimin e kategorive të individëve që plotësojnë kriteret për ulje të tarifës vjetore të studimit në programet e ciklit të dytë […]
Lexo më shumë
Njoftim për Ciklin e Parë (Bachelor) Në dokumentin bashkëngjitur do të gjeni sqarimet në lidhje me pagesën e tarifës së shkollimit për vitin akademik 2018-2019. Gjithashtu do të gjeni edhe […]
Lexo më shumë
Njoftim për Ciklin e Dytë (Master Shkencor dhe Profesional) Në dokumentin bashkëngjitur do të gjeni sqarimet në lidhje me pagesën e tarifës së shkollimit për vitin akademik 2018-2019. PAGESAT CIKLI […]
Lexo më shumë
1 2