Tetor 2021

Month

Njoftim ! Të dashur Maturantë që keni aplikuar në programet e studimit në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja për vitin akademik 2021-2022, por që nuk jeni regjistruar ende në asnjë […]
Lexo më shumë
NJ O F T I M Biblioteka e Fakultetit të Gjuhëve të Huaja   Të dashur studentë të Vitit të dytë( 2020-2021) dhe Vitit të Parë(2021-2022)!!   Ju bëjmë me […]
Lexo më shumë
NJ O F T I M Për vaksinim në ambientet e FGJH-së Në zbatim të shkresës Nr. 5447/2, datë 06.10.2021 të Ministrisë së Arsimit dhe Sportit “Për marrjen e masave […]
Lexo më shumë
Urimi i Dekanatit të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja për fillimin e vitit akademik 2021-2022. Të dashur studentë, Urojmë të jeni mirë Ju personalisht dhe familjet tuaja! Dita e hënë, […]
Lexo më shumë
NJ O F T I M PËR ZHVILLIMIN E CEREMONISË SË DIPLOMIMIT DATË 29.10.2021 Të dashur studentë të diplomuar në vitin akademik 2020-2021, Ju njoftojmë se Fakulteti i Gjuhëve të […]
Lexo më shumë
NJOFTIM, Mbrojtja e Gjuhëve të Huaja të cilat ofrohen nga Fakulteti i Gjuhëve të Huaja do të zhvillohen në datën 30.10.2021 ora 09:00 . Regjistrimet fillojnë në datën 18.10.2021 dhe […]
Lexo më shumë
Orari i vitit të dytë, semestrit I, Master Përkthim dhe Interpretim, Gjuhë Angleze për vitin akademik 2021-2022 Orari i vitit të dytë, semestrit I, Master Përkthim dhe Interpretim, Gjuhë Angleze […]
Lexo më shumë
Orari i vitit të dytë, semestrit I, Master Mësuesi, Gjuhë Angleze për vitin akademik 2021-2022 Orari i vitit të dytë, semestrit I, Master Mësuesi, Gjuhë Angleze për vitin akademik 2021-2022.
Lexo më shumë
Orari i vitit të dytë, semestrit I, Master Komunikim ndërkulturor, Gjuhë Angleze, për vitin akademik 2021-2022 Orari i vitit të dytë, semestrit I, Master Komunikim ndërkulturor, Gjuhë Angleze, për vitin […]
Lexo më shumë
1 2 3 4 5 6

Komente Së Fundi

  Kategori

  KONTAKTET PER CDO DEPARTAMENT

  Departamenti i Gjuhës Angleze
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Gjermane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Frënge
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Italiane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Spanjolle
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Greke
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhëve Sllave – Ballkanike
  [email protected]