Njoftim i Bibliotekës së Fakultetit të Gjuhëve të Huaja

NJ O F T I M
Biblioteka e Fakultetit të Gjuhëve të Huaja
 
Të dashur studentë të Vitit të dytë( 2020-2021) dhe Vitit të Parë(2021-2022)!!
 
Ju bëjmë me dije se në mjediset e Bibliotekës(godina A Kati dytë) në sallën ARGJIRO dhe ROZAFA do të bëhet prezantimi dhe njohja me Fondin që Biblioteka disponon si dhe shërbimet që ju mund të merrni pranë Bibliotekës.
 
Ky prezantim do të jetë nga e Marta deri të Premte datë    26-29 Tetor 2021
Ora 10:00 dhe 12:00
 
SUKSESE!!
 
Gjithçka që kam mësuar, e kam mësuar nga librat. (Abraham Lincoln)

Leave a Reply