Tetor 2021

Month

Nesër, datë 28.10.2021, do të zhvillohet një leksion i hapur nga Lektorja Çeke Dr. Hana Bergerová, me temë “Altes und Neues im deutschen Wortschatz”. Dr. Bergerová është pedagoge dhe kërkuese në Departamentin e Gjuhës […]
Lexo më shumë
1 2 3 4 6

Komente Së Fundi

  Kategori

  KONTAKTET PER CDO DEPARTAMENT

  Departamenti i Gjuhës Angleze
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Gjermane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Frënge
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Italiane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Spanjolle
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Greke
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhëve Sllave – Ballkanike
  [email protected]