Listat e Fituesëve të Raundit të Tretë për vitin akademik 2018-2019

Listat e Fituesëve të Raundit të Tretë për vitin akademik 2018-2019 për të gjitha programet e studimit që ofron  Fakulteti i Gjuhëve të Huaja.
Bashkëngjitur do të gjeni dhe listat për secilën degë.