25 Tetor, 2017

Day

Listat e fituesëve për Ciklin e Dytë Master Shkencor për vitin akademik 2017-2018  në të gjitha programet e studimit dhe për të gjitha degët që ofron fakulteti ynë. Master Shkencor […]
Lexo më shumë
Takimi me shkrimtaren e njohur franceze ‘Muriel Barbery’ Te dashur kolege, te dashur studente, Diten e premte date 27 tetor ora 10 e 30-11 e 30 ne sallen “Evropa“ do te […]
Lexo më shumë

Komente Së Fundi

    Kategori