Fakulteti i Gjuhëve të Huaja organizon Ceremoninë e Diplomimit

Fakulteti i Gjuhëve të Huaja organizon Ceremoninë e Diplomimit

Fakulteti i Gjuhëve të Huaja  organizon për studentet e vet ceremonine e madhe të marrjes së Diplomave në datën 02.11.2017 ora 17:00 pranë oborrit të fakultetit !

Do te kete shume Surpriza te kendshme dhe Pjesemarrje te Personazheve te rendesishem te Jetes Universitare, Politike, Ekonomike te Vendit! Behuni pjese e Festes Suaj !