Njoftim për vitin akademik 2017-2018

Njoftim për vitin akademik 2017-2018

Ju njoftojmë se viti akademik 2017-2018 në institucionet e arsimit të lartë , fillon në datën 16.10.2017 dhe përfundon në datën 30.09.2018.
Periudha 25.12.2017 deri në datën 05.01.2018, është periudhë pushimesh për studentët.
Bashkëngjitur do të gjeni dhe urdhërin Nr.418 datë 20.09.2017.

urdher_nr_418_dt_20.9.2017

Leave a Reply