12 Tetor, 2017

Day

Fakulteti i Gjuhëve të Huaja organizon Ceremoninë e Diplomimit Fakulteti i Gjuhëve të Huaja  organizon për studentet e vet ceremonine e madhe të marrjes së Diplomave në datën 02.11.2017 ora […]
Lexo më shumë
Njoftim për vitin akademik 2017-2018 Ju njoftojmë se viti akademik 2017-2018 në institucionet e arsimit të lartë , fillon në datën 16.10.2017 dhe përfundon në datën 30.09.2018. Periudha 25.12.2017 deri […]
Lexo më shumë

Komente Së Fundi

    Kategori