Njoftim për takimin me autorin rus, Maxim Osipov në sallën “Europa”

Njoftim për takimin me autorin rus, Maxim Osipov në sallën “Europa”.
DEPARTAMENTI I GJUHËVE SLLAVE DHE BALLKANIKE, DEGA E GJUHËS RUSE, Ditën E Enjte, 31 Maj 2018, ora 11.00 në Sallën “EUROPA” organizon “Takim me autorin rus Maxim Osipov”
Programi
Prezantim i jetës dhe veprës së shkrimtarit
Prezantim i shkrimtarit në gjuhën ruse.
Fjala e shkrimtarit Maksim Osipov.
Pjesë në gjuhën ruse nga vepra e tij, sjellë në gjuhën shqipe nga botimet “Fenix”me recitime të studentëve të degës së gjuhës ruse.
Si erdhi Maksim Osipov në gjuhën shqipe?
Fjala e përfaqësuesve të botimeve “Fenix” – Vepra e M. Osipov në sytë e vetë përkthyeses.

Leave a Reply