Njoftim për organizimin e aktivitetit kulturor në nder të 200 vjetorit të lindjes së shkrimtarit të madh rus Ivan Sergejeviç Turgenjev.

Njoftim për organizimin e aktivitetit kulturor në nder të 200 vjetorit të lindjes së shkrimtarit të madh rus Ivan Sergejeviç Turgenjev.
Me rastin e 200 vjetorit të lindjes së shkrimtarit të madh rus Ivan Sergejeviç Turgenjev, Dega e Gjuhës Ruse, Departamenti i Gjuhëve Sllave dhe Ballkanike në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja, në datën 15 Maj 2018 ora 11.00 në Sallën “Europa”, organizon aktivitetin kulturor të përgatitur nga studentët e degës.
Ju mirëpresim!

Bashkëngjitur do të gjeni dhe programin për këtë aktivitet.