Maj 2018

Month

Njoftim për leksion të hapur në sallën 307 nga një pedagog dhe kërkues në universitetin Université Bordeaux- Montaigne – UFR. Në kuadër të zhvillimit të leksioneve të hapura nga profesore […]
Lexo më shumë
Njoftim për të gjithë studentët e interesuar për një takim me poetin te mirënjohur amerikan, Craig Czury. Ne kuadrin e veprimtarive te Departamentit te Anglishtes, Fakulteti i Gjuheve te Huaja, […]
Lexo më shumë
NJOFTIM I DEPARTAMENTIT TË ANGLISHTES PËR TAKIMIN ME PROF. DR. DIANA KRISTO, ISH-PEDAGOGE E DEPARTAMENTIT TË ANGLISHTES (UNIVERSITETI I TIRANËS), PËRKTHYESE E INTERPRETE E DEPARTAMENTIT TË SHTETIT DHE ORGANIZATAVE E INSTITUCIONEVE […]
Lexo më shumë
Njoftim për hapjen e një shkolle vere. Njoftim SHKOLLË VERE “ZHVILLIMI I IDEVE DHE I AFTËSIVE SIPËRMARRËSE TË STUDENTËVE 4 – 8 qershor 2018 Kjo shkollë verore synon: – t`u […]
Lexo më shumë
Njoftim për zhvillimin e konferencës për studentët e Gjuhës Angleze. Njoftohen të gjithë studentët e Gjuhës Angleze , se në datë 20.06.2018 Departamenti i Anglishtes organizon konferencën me temë: 1st […]
Lexo më shumë
1 2