9 Maj, 2018

Day

Në kuadër të 10 vjetorit të hapjes së departamentit të gjuhës spanjolle në bashkëpunim dhe me Ambasaden Spanjolle u zhvilluan disa aktivitete të parashikuara edhe në kuadër të Javës Spanjolle […]
Lexo më shumë

Komente Së Fundi

  Kategori

  KONTAKTET PER CDO DEPARTAMENT

  Departamenti i Gjuhës Angleze
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Gjermane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Frënge
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Italiane
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Spanjolle
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhës Greke
  [email protected]
  Departamenti i Gjuhëve Sllave – Ballkanike
  [email protected]