28 Janar, 2021

Day

Universiteti i Tiranës ju informon se thirrjet e hapura për projekte nga AUF-ja gjatë muajit janar janë si më poshtë: Thirrje rajonale për aplikime 2021 – Mobilitete per praktikë profesionale […]
Lexo më shumë
Lista përmbledhëse e studentëve të Ciklit të Dytë Master, që u reduktohet tarifa e shkollimit me 50% për vitin akademik 2020-2021, sipas VKM-së 780, datë 26.12.2018 sipas kategorive te ndryshme […]
Lexo më shumë
Lista përmbledhëse e studentëve të Ciklit të Parë Bachelor, që përfitojnë bursë dhe perjashtim nga tarifa e studimit, sipas kategorive për vitin akademik 2020-2021 Bashkëngjitur do të gjeni Listën përmbledhëse të […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Tema e Konferencës do të jetë “All about people 2021: Digital Transformations in Science, Education and Arts”. Informacion më të detajuar rreth kësaj Konference do ta gjeni në […]
Lexo më shumë

Komente Së Fundi

    Kategori