26 Janar, 2021

Day

Njoftim ! Në kuadër të projektit CleanScore (www.cleanscore.al), AADF (www.aadf.org) finalizoi financimin e një nismë të re nëpërmjet marrëveshjes së abonimit në JSTOR për Universitetin e Tiranës. JSTOR u krijua […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Ministria e Edukimit dhe Shkencës në Republikën e Bullgarisë në Bashkepunim me Universitetin e Tiranës, fton të gjithë kërkuesit shqiptarë të Gjuhës Bullgare dhe Gjuhëve Sllave të bëhen […]
Lexo më shumë

Komente Së Fundi

    Kategori