Universiteti i Tuscia, Itali, do të organizojë Ditën e Hapur Virtuale të dedikuar posaçërisht për studentët shqiptarë në datë 26 Janar 2021 ora 15:00-17:00

Njoftim!

Universiteti i Tuscia, Itali, do të organizojë Ditën e Hapur Virtuale të dedikuar posaçërisht për studentët shqiptarë në datë 26 Janar 2021 ora 15:00-17:00.

Studentët do të kenë një mundësi për t’u njohur me katalogun e programeve të studimit të UNITUS, të cilat janë pasuruar me aktivitete të reja në gjuhën angleze.

Pjesëmarrja dhe regjistrimi në këtë aktivitet është pa pagesë.

Për më shumë informacion vizitoni linkun:

http://www.unitus.it/it/unitus/international2/articolo/get-to-know-unitus .

Për t’u regjistruar klikoni linkun:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc4uLwLwFMWj_qKYrTm77ALzzwT_OMGeB0SIDX2HYh7SUodgQ/viewform?pli=1