Janar 2021

Month

Informacion mbi Praktikën Profesionale për studentët e Programit Master i Shkencave, Mësuesi, Gjuhë Angleze, Viti Akademik 2020-2021 Informacion mbi Praktikën Profesionale për studentët e Programit Master i Shkencave, Mësuesi, Gjuhë […]
Lexo më shumë
Hapet thirrja për aplikime për studentët Ph.D. në Universitetin e Granadës, në Spanjë, në kuadër të Programit Erasmus +, për semestrin e dytë të vitit akademik 2020-2021. Në kuadër të […]
Lexo më shumë
Njoftim! Bashkëngjitur do të gjeni Listën përmbledhëse të studentëve të Ciklit të Parë Bachelor, që përfitojnë bursë dhe perjashtim nga tarifa e studimit, sipas kategorive  për vitin akademik 2020-2021 . Lista […]
Lexo më shumë
Njoftim! Bashkëngjitur do të gjeni Listën përmbledhëse të studentëve të Ciklit të Parë Bachelor, që përfitojnë vetem perjashtim nga tarifa e studimit, sipas kategorive  për vitin akademik 2020-2021. Bashkëngjitur do të […]
Lexo më shumë
Njoftim! Bashkëngjitur do të gjeni Listën përmbledhëse të studentëve të Ciklit të Dytë Master, që u reduktohet  tarifa e shkollimit me 50% për vitin akademik 2020-2021, sipas VKM-së 780, datë […]
Lexo më shumë
NJOFTIM Mbrojtja e Gjuhës Angleze në Fakultetin tonë do të zhvillohet si më poshtë: 1. Provimi do të zhvillohet vetëm ONLINE 2. Provimi zhvillohet ditën e premte, datë 29.01.2021, duke […]
Lexo më shumë
Mbrojtja e Gjuhës Italiane në Fakultetin tonë do të zhvillohet në datën 22.01.2021 ora 09:00 në auditoret e Fakultetit dhe në datën 23.01.2021 do të  zhvillohet ONLINE ora 09:00. Provimi […]
Lexo më shumë
Njoftim ! Njoftohen të gjithë studentet e Ciklit të Parë Bachelor dhe studentët e Ciklit të Dytë Master të cilët janë persëritës, jo frekuentues, të paraqiten pranë Sekretarisë Mësimore për […]
Lexo më shumë
Njoftim! Në kuadër të Programit Erasmus + është shtyrë thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Shkencave të Aplikuara të Nysës, […]
Lexo më shumë
Hapet thirrja për aplikime për Programin Përgatitor të Diplomuarve Romë 2021/22, një mundësi për të diplomuarit e komunitetit Rom, të interesuar të përgatiten për programet e masterit në gjuhën angleze. […]
Lexo më shumë
1 2 3

Komente Së Fundi

    Kategori