Njoftim per vende te lira pune

Njoftim per vende te lira pune
Albania Experience – Landways Destination Management Company kerkon te punesoje “Throuhghout Guides” per touret e organizuara prej saj ne vendet e Ballkanit dhe Europes Qendrore.
Kandidati i preferuar duket te plotësoje këto kritere:
Preferohet te jete student ose te kete një diplomë Bachelor në: Gjuhët e huaja, Hoteleri-Turizem, Shkenca Shoqërore ose dege te tjera te ngjashme.
Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe komunikojë rrjedhshëm në gjuhën angleze.
Aftesi per prezantuar touret, te jene fleksibel dhe te afte per te menaxhuar situata te paparashikuara me grupe prej 10-35 personash.
Aftesi dhe deshire per te udhetuar edhe per periudha te gjata (2-3 jave).
Njohuri logjistike te zones se Ballkanit dhe mundesisht edhe te Europes Qendrore.
Vleresohen pozitivisht eksperiencat e meparshme ne kete profesion.
Personat e interesuar mund te dergojne CV te tyre dhe nje kerkese per shprehje interesi per pozicionin e lire ne adresen [email protected]
Per informacione te metejshme mbi veprimtarine e Albania Experience – Landways ju sugjerojme te vizitoni faqen tone web: www.albania-experience.al