Leksion i hapur “La mia poesia tra mito e realtà” nga prof. Antonio Catalfamo

Departamenti i Gjuhës Italiane organizon në datën 1 mars 2022, ora 12:30 – 13:30, leksionin e hapur me titull La mia poesia tra mito e realtà, leksion që do të mbahet nga prof. Antonio Catalfamo.
Ky leksion do të zhvillohet në sallën e bibliotekës Argjiro të FGJH-së dhe online në link-un e mëposhtëm.
Janë të ftuar të marrin pjesë të gjithë të interesuarit.