13 Tetor, 2023

Day

Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për stafin akademik me kohë të plotë të UT-së për mësimdhënie në Universitetin e Pecs, Hungari për semestrin e dytë të vitit akademik 2023-2024. https://pte.hu/hu Llojet e mobilitetit përfshijnë: – Shkëmbimin e stafit akademik me kohë të plotë për mësimdhënie;...
Lexo më shumë
Panairi “Karta e Studentit” Sot u zhvillua Panairi informues për shërbimet që ofron Karta e Studentit, organizuar nga Bashkia Tiranë, në bashkëpunim me Fakultetin e Gjuhëve të Huaja dhe Fakultetin e Histotorisë dhe të Filologjisë të Universiteti i Tiranes. Faqja Zyrtare.   Biznese të ndryshme prezantuan në stendat e tyre, shërbimet dhe ofertat që përfitojnë...
Lexo më shumë