24 Mars, 2021

Day

Fakulteti i Gjuhëve të Huaja në Universitetin e Tiranës ! Fakulteti i Gjuhëve të Huaja në Universitetin e Tiranës ! Fakulteti i ëndërrave që bëhen realitet. Fakulteti i shpresave , […]
Lexo më shumë
DEPARTAMENTI I GJUHËVE SLLAVE E BALLKANIKE,DEGA E GJUHËS RUSE, FTON TË GJITHË MATURANTËT TË STUDIOJNË GJUHËN RUSE NË FAKULTETIN E GJUHËVE TË HUAJA. DEPARTAMENTI I GJUHËVE SLLAVE E BALLKANIKE, DEGA […]
Lexo më shumë
Zgjidhni Gjuhën Ruse dhe bëhuni përkthyes të saj! Zgjidhni Gjuhën Ruse dhe bëhuni përkthyes të saj!Tregu i punës kërkon folës së kësaj Gjuhe. Ku më mirë se në FGJH të […]
Lexo më shumë
Arsyet pse duhet të studioni gjuhën Ruse pranë Fakultetit të Gjuhëve të Huaja ! Arsyet pse duhet të studioni gjuhën Ruse pranë Fakultetit të Gjuhëve të Huaja i gjeni bashkëngjitur […]
Lexo më shumë
Bëhu një përkthyes i mirë i Gjuhës Ruse, që të investosh në fushën e bukur të Turizmit me perspektivë për të ardhmen tënde! Industria e turizmit zë një vend të […]
Lexo më shumë