Njoftim! Në kuadër të aktiviteteve të “Tetorit Gjerman” të mbështetura nga Ambasada Gjermane në Tiranë

Në kuadër të aktiviteteve të “Tetorit Gjerman” të mbështetura nga Ambasada Gjermane në Tiranë, Departamenti i Gjuhës Gjermane pranë Fakultetit të Gjuhëve të Huaja organizon ditën e mërkurë, dt. 30.10.2019 konferencën me temë:
“Bota e larmishme e letërsisë. Bartja e letërsisë gjermane në letërsinë botërore përmes përkthimit”.

Kemi kënaqesinë t’Ju ftojmë të merrni pjesë në këtë aktivitet të rëndësishëm dhe mjaft interesant për kulturen gjermane dhe librin artistik me dëshirën për të ndarë së bashku mendime rreth temës.

Gjithe te mirat !

Në kuadër të

Leave a Reply