NJOFTIM !

NJOFTOHEN TË GJITHË MATURANTËT TË CILËT KANË APLIKUAR NË FAKULTETIN E GJUHËVE TË HUAJA NË RAUNDIN E TRETË SE KËRKESAT DO TË PRANOHEN DERI DITËN E NESËRME DATË 29.10.2019 ORA 16:00.

PËRGJIGJET E FITUESËVE DHE REGJISTRIMET E MATURANTËVE DO TË BËHEN NË DATAT 30-31 TETOR 2019.

SHENIM: MATURANTËT TË CILËT NUK KANË APLIKUAR NË RAUNDIN E TRETË DO TI SJELLIN NË PO TË NJËJTIN AFAT KËRKESËN DHE KOPJEN E NOTERIZUAR TE DIPLOMËS SË SHKOLLËS SË MESME BASHKË ME LISTËN E NOTAVE.

SUKSESE !